Välkommen till Servicecenter

Vi gör det enkelt för dig som kund.

Boka Service - Felanmälan - Beställa reservdelar

Ett telefonnummer 020-25 00 00

Öppettider Mån-Fre 08:00-16:30

 

Hako Originalservice - Effektivt, säkert, tillgängligt

Med Hakos auktoriserade servicetekniker är dina maskiner i trygga händer och vi ser till att din maskin är i toppskick för bästa resultat. Har vi sålt en maskin ser vi till att den fungerar! Det gör vi med ett rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder, servicebussar och välutbildade servicetekniker. Vi finns alltid nära dig för snabb service.

Reservdelar - vi vet hur viktig din maskin är för dig!

Just därför har vi byggt upp ett omfattande reservdelslager i Halmstad med tusentals olika original reservdelar. Vi jobbar stenhårt för att säkerställa snabba leveranser för minskat stillestånd. Kommer en beställning oss tillhanda innan kl. 15.00 en vardag, packas och skickas lagerförda delar iväg samma dag.

Service

Våra välutbildade servicetekniker finns i din närhet och vi har egna verkstäder och lokala kontor runtomkring i landet.

Serviceavtal

Teckna serviceavtal på era maskiner och minska risken för stillestånd. För maximal tillgänglighet!

Akutservice

Står din maskin plötsligt helt still? Driftstopp när maskinen behövs som bäst, vi hjälper dig!

Kontakt

Vi finns alltid här för er! Ni når oss alltid på tel: 020-25 00 00 eller service@hako.se / reservdelar@hako.se

Reservdelar

Det lönar sig alltid att använda originaldelar! Vi hjälper dig med rätt reservdel för just din maskin!

Support

Våra maskinexperter på support tar hand om dina frågor kring era maskiner. I våra serviceavtal ingår alltid support!

Vill du veta mer om vårt Servicecenter eller har frågor om våra Serviceupplägg?

ATT TÄNKA SERVICE ÄR ATT TÄNKA HELHET!

När vi erbjuder service tänker vi att maskinen ska vara en del av en långsiktig och hållbar affärsrelation. En maskin ska leva länge. Service i rätt tid, hur maskinen används och hur vi minimerar driftstopp är viktiga frågor för oss. Vi har därför samlat allt kring användningen av era maskiner under ett koncept - Servicecenter! 

Allt för att förenkla för dig som kund!

Eftermarknad
Har vi sålt en maskin ser vi till att den fungerar! Det gör vi genom att se till så att underhåll och service finns tillgänglig efter era önskemål. Reservdelar och förbrukningsmaterial samt en gedigen kompetens, allt finns samlat under Servicecenter! 

Servicebehov
Hur behovet av service ser ut skiljer sig hos alla företag. Det beror helt på hur maskinerna används. Vi anpassar servicen med avtal och inställelsetid till den grad som passar er bäst och era önskemål.

Maskinpark
Att ha fullkontroll på maskinparken är viktigt för en långbar hållbarhet. Vi ser över er maskinpark och föreslår lösningar för att förenkla för er kring service, reservdelar och förbrukningsmaterial. Vi vill kunna förenkla för er.

Användning
Rätt användning av en maskin gör att maskinen lever längre. Vi utbildar användare av maskinen för bästa nyttjande, ergonomi och säkerhet för föraren samt föreslår eventuella anpassningar beroende på vilken miljö som maskinen används i.

Vi ska vara Sveriges bästa serviceorganisation för kunder med höga krav på funktionalitet och driftsäkerhet på maskiner som skapar snygga och rena ytor i olika miljöer

HAR NI EN ÄLDRE MASKINPARK SOM BEHÖVER EN UPPDATERING?

VI SER ÖVER ER MASKINPARK!

Glänsande, välpreparerade och inbjudande ytor i köpcentrum, parker, trädgårdar och på golfbanor är vad besökare och kunder förväntar sig. Med all rätt. Men du vet, och vi vet, vad som krävs. Det är därför vi båda är experter. Det innebär att vi har ett stort sortiment av maskiner; allt från greenklippare och städmaskiner till robotgräsklippare och snöslungor.

HÄR HYR DU EN FUNKTION FÖR BÄSTA RESULTAT - INGET ANNAT

HAKO FUNKTIONSAVTAL

Slipp oförutsedda kostnader med våra funktionsavtal. Hyr en funktion för bästa resultat. Inget annat. Fast kostnad inklusive service och reservdelar.