Toro Procore 648S

 • Tehokas ilmastaja
 • Sujuva yhden käden käyttö
 • Infokeskus nopeaa seurantaa varten
 • Tiiviimpi kääntösäde, tasaisempi ilmastus
 • 3-pistekytkin PTO-käyttöinen

Kuvaus

Uusi standardi vihreille ilmastointilaitteille

ProCore 648s perustuu ProCore 648-malliin, jossa on toteutettu hyväksi havaittua tekniikkaa ja entistäkin innovatiivisempia ominaisuuksia säilyttäen samalla hyväksi havaitut suunnitteluelementit, jotka ovat muuttaneet ilmastuksen. Päivitetyt hallintalaitteet parantavat ergonomiaa ja mahdollistavat käytön yhdellä kädellä. Nyt voit asettaa reikien välyksen ja tapin syvyyden ja tallentaa ne tietokeskukseen.

Ohjausyksikkö

Sisäänrakennettu ohjausjärjestelmä valvoo jatkuvasti tärkeimpiä toimintaparametreja, jotta nurmikon kunto paranee ilmastuksen jälkeen, ja käyttäjän on helppo laskea ja nostaa porapää oikealle korkeudelle. Tuottavuutta parantaa tiukempi kääntösäde, joka vähentää liukastumista ja mahdollistaa nopeuden helpon lisäämisen käännöksissä. Todistettu luotettavuus, parannettu suorituskyky ja jännittävät innovaatiot tekevät ProCore 648:sta uuden ykkösvalinnan.

Ilmastuspään parempi nostaminen ja laskeminen nopeuttaa ruohon palautumista. Elektronisesti ohjattu hydrostaattinen voimansiirtojärjestelmä pitää reikien etäisyyden tasaisena.

 

 • Parempi toiminnallinen suorituskyky, joka johtaa nopeampaan paluuseen ennen ilmastusta vallinneeseen pinnan laatuun.
 • Elektronisesti ohjattu hydrostaattinen voimansiirto tarjoaa lisää reikävälin säädettävyyttä ja parantaa johdonmukaisuutta.
 • Tuottavuus paranee yksinkertaisesti lisäämällä nopeutta ilmastuskierrosten välillä, ja kapeampi kääntösäde vähentää rengasjälkien riskiä.
 • Uusien tekniikoiden integroinnin ansiosta operaattorit näkevät helposti kunkin ilmastuskierroksen alku- ja loppupisteet ja voivat kohdistaa ne.
 • Toimintaparametrit, mukaan lukien ilmakepin todellinen syvyys, asetetaan ja tallennetaan hyväksi havaittuun InfoCentre-tietokantaan.
 • Uudelleen suunnitellut, ergonomisesti muotoillut hallintalaitteet parantavat kuljettajan kokemusta.
 • Käyttää kaikkia olemassa olevia pidikkeitä ja lisävarusteita ilmakepille.

 

Helppo ja tehokas kuljetus eri työalueiden välillä

Toro TransPro 648 tekee sekä Toro ProCore 648- että 648-mallien kuljettamisesta turvallista ja tehokasta. Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nopean lastaamisen ja purkamisen sekä ilmastimien helpon kiinnittämisen ja irrottamisen. Etukoukku kiinnittää molemmat ProCore-mallit perävaunuun – ylimääräisiä hihnoja ei tarvita. Korotetut vakaat reunat pitävät etupyörän suorassa ja takapyörät halutussa asennossa. Suuret ruohonrenkaat minimoivat maanpainetta ja vaimentavat pieniä kuoppia tasaisen ajon takaamiseksi.

 

Tiedotuskeskus

Viivästetyn tilan ansiosta käyttäjän on helppo nostaa ja laskea ilma-aluksen pää erilaisten esteiden yli. Reiän etäisyys ja reiän todellinen syvyys asetetaan ja tallennetaan tietokeskukseen.

Yhden käden ote

Uudistetut hallintalaitteet parantavat ergonomiaa ja mahdollistavat käytön yhdellä kädellä.

Eturengas indikaattorina

Käytä eturengasta indikaattorina ilmastoinnin aktivoimiseksi.

Kuljetusvaunu

Toro TransPro 648 tekee ilmastimen kuljettamisesta työalueiden välillä turvallista ja tehokasta. Sopii molempiin malleihin.

Tehokas ja korkea tuottavuus

RotaLink™-ilmapäät tarjoavat tasaisen toiminnan, erinomaisen reikien laadun ja vertaansa vailla olevan tuottavuuden.

Erittely

Työleveys

122

Työsyvyys (cm)

10,2